Maatschappelijk verantwoord & Gezond

Fruit in de kantine doet eten

Wij vroegen aan bedrijven in Twente en omgeving; wat vindt u het meest belangrijk voor medewerkers in uw bedrijf? 90% antwoordde deze vraag met “”Gezondheid””… Daarom introduceren wij “”Kantinefruit””.Weergave:


Bezig met laden...

Kantine fruitkist

Neem met ons contact op voor een gratis proefbox en een voorstel op maat!

0,00 *

Prijs per stuk

Levertijd: levering van kantine fruit op afspraak

Op voorraad

Wat is kantinefruit?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Kantinefruit of werkfruit is een wekelijkse levering van een fruitkist met 25 of 50 stuks fruit. In de kist zitten minimaal 6 verschillende soorten fruit. Wat kunt u verwachten? Appels, peren, kiwi green, kiwi gold, mandarijnen, sinaasappel, druiven, bananen, snoep tomaatjes en mini komkommer.

Wat zijn de voordelen

voor de werkgever…

Het verstrekken van gratis fruit voor de medewerker leidt tot een hogere arbeidstevredenheid en hogere arbeidsproductiviteit. De werksfeer verbetert en dat leidt tot een lager ziekteverzuim. Daarnaast is het aanbieden van fruit aan medewerkers ook nog eens fiscaal aftrekbaar. Uw bedrijf heeft dan ook alleen maar voordelen van fruit op het werk!

In fruit zitten vezels, vitaminen en mineralen. Deze voedingsstoffen zorgen ervoor dat het energie van uw medewerker op peil blijft. Vitamine C in groente en fruit zorgen ervoor dat het lichaam meer ijzer kan opnemen. Ook de anti-oxidanten in groente en fruit bewaken de gezondheid. Als men iedere dag fruit eet worden uw medewerkers fitter en kunnen ze plezieriger werken. Dat moet een positieve uitwerking hebben op het ziekteverzuim.

Wat zijn de voordelen

voor de medewerker…

Elke dag vers fruit op uw werk aangeboden krijgen van uw werkgever! Dagelijks aan uw bureau gezond snoepen en snacken. Beter voor de lijn, u bent fitter en verantwoord bezig. Geen energiedip meer.

Wat zijn de kosten?

Kosten op aanvraag.

Wilt u meer weten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier:

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.