€ 28,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Een fruitschaal brengt plezier. En of u nu een zieke wilt verrassen of juist eens op zoek bent naar een gezond geschenk, een fruitmand wordt altijd gewaardeerd. Pascal Voerman AGF biedt altijd een mooi opgemaakte fruitmand aan, gevuld met seizoensfruit en een mooie fles vers geperst sap. We maken de fruitschaal voor u op in een mooie fruitkist, een authentieke uitstraling.

We bieden fruitmanden aan in de varianten:

  • Medium: € 28,95 voor een relatie of een zieke. Een mooi en gezond geschenk. Deze fruitschaal is voorzien van vers hardfruit, citrus en een verse jus d'orange van 1 liter.
  • Large: € 35,- Een fruitschaal bestaande uit vers hardfruit, een wenskaart, zacht fruit en een fles verse jus d'orange van 1 liter.
  • Extra Large: € 55,- Deze fruitmand is voorzien van diverse harde en zachte fruitsoorten, een goede fles wijn, noten en een fles vers geperste jus d'orange van 1 liter.


Zelf een schaal samenstellen? Of heeft u zelf een mand die u wilt weggeven dan kan dat ook.

Neem dan contact op via ons telefoonnummer  op 06 – 51 99 92 43 of  stuur een bericht.

Bezorging

Wilt u een fruitschaal laten bezorgen buiten Enschede? ook dat is mogelijk, neem dan even contact op via bovenstaand telefoonnummer of mail ons op info@pascalvoerman.nl 


Opties:

Verzendkosten

€ 3,95 

Kies tijdens het bestelproces uw gewenste verzendoptie

levering van fruitmanden op afspraak

€ 28,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies